Kapillærkasse-skjulere

Kapillærkasser sikrer dine planter en konstant og stabil vandtilførsel på en simpel måde. De er bare ikke særligt æstetiske. Heldigvis har du mulighed for at dække dem med forskellige kapillærkasse-skjulere, som du kan købe her på siden!

 

Hvor kan man købe kapillærkasse-skjulere?

Herunder har vi indhentet kapillærkasse-skjulere fra forskellige danske webshops, så det bliver mere overskueligt at finde den rette:

Grönfeld kapillærkasse-skjulere

Herunder kan du se forskellige kapillærkasse-skjulere fra Grönfeld:

 

Hvad er en kapillærkasse-skjuler?

Kapillærkasser giver dine planter en konstant og stabil vandforsyning på en enkel måde. Disse kasser er konstrueret til at indeholde store vandmængder, så du slipper for daglig vanding. Dette er særligt praktisk om sommeren, når planterne vokser hurtigt, eller hvis du har planter, der kræver meget vand.

En kapillærkasse er dog sjældent æstetisk tiltalende, så det er ærgerligt at have dem synlige i haven. Heldigvis findes der skjulere til kapillærkasserne. En kapillærkasse-skjuler består typisk af stål, plastik eller keramik, og dækker kapillærkassen, så du kan nyde de smarte funktioner uden at gå på kompromis med havens stil. Her på siden finder du forskellige elegante skjulere til kapillærkasser, designet i en moderne stil, der passer til næsten enhver havetype.

 

Holdbare og robuste materialer

Den ideelle kapillærkasse-skjuler er naturligvis designet til at modstå vind og vejr. Derfor giver vi dig mulighed for at vælge mellem kapillærkasse-skjulere lavet af stål. Bil man have en billigere løsning, bør man i stedet vælge plastik eller keramik.

Hvis man vælger stål, skal man være opmærksom på, at rustfrit naturligvis ikke ruster, mens stål der ikke er rutfrit ruster og skifter derfor farve med tiden. Det rustne look er et populært metalvalg til udendørs brug, da mange synes det bliver smukkere med tiden. Galvaniseret stål er også et rustresistent metal, men kendetegnes ved sin metalliske grå farve. Du kender det måske fra udendørs gelændere og lygtepæle, hvor dette stål foretrækkes.

 

Anbefalede produkter

Herunder har vi indhentet kapillærkasse-skjulere fra forskellige danske webshops, så det bliver mere overskueligt at finde den rette:

Grönfeld kapillærkasse-skjulere

Herunder kan du se forskellige kapillærkasse-skjulere fra Grönfeld:

© Copyright www.husoghaveguiden.dk 2024